Αλεξίσφαιρα τζάμια έβαλε ένας περιπτεράς στη δυτική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να θωρακίσει το περίπτερό του, εξηγώντας ότι έχει δεχθεί έξι ληστείες τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οι 4 εκ των οποίων ήταν ένοπλες.
Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο κ. Τηλέμαχος Αναγνώστου που έχει περίπτερο στην οδό Αριστοτέλους στον Εύοσμο, εξήγησε τι συμβαίνει με την εγκληματικότητα στην περιοχή.
«Έχω δεχθεί έξι ληστείες τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Οι 4 ήταν ένοπλες» τόνισε, εξηγώντας το λόγο που έβαλε αλεξίσφαιρα τζάμια όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι τράπεζες, όπως είπε, και θωράκισε το περίπτερό του.
Εν τούτοις, συνέχισε, παρά τα θωρακισμένα τζάμια, οι ληστές εισέβαλαν εντός. «Μπήκαν μέσα με μαχαίρι. Και ενώ πήραν τα χρήματα, πάλευε να χτυπήσει τον άνθρωπο που είχε νυχτερινή βάρδια με το μαχαίρι να τον σφάξει. Για τέτοια λύσσα μιλάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.