Τιμητική πλακέτα για την Ελληνική Αστυνομία από τη διοίκηση της ΔΕΘ

To Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας, που εγκαινιάστηκε το προηγούμενο Σάββατο στο χώρο της ΔΕΘ, υποδέχτηκε περισσότερους από 68.000 πολίτες.

Εχθές, τελευταία ημέρα της Έκθεσης, απονεμήθηκε από τη Διοίκηση της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, στο Πληροφοριακό Κέντρο (Περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας, τιμητική πλακέτα για τη συμβολή και τη συμμετοχή της στην 83η Δ.Ε.Θ.

Την πλακέτα παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, Αναστάσιο Τζήκα, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Με τη σειρά του, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, απένειμε τιμητική πλακέτα του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, Αναστάσιο Τζήκα, για την άριστη και δημιουργική  συνεργασία.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, απένειμε αναμνηστικό του Σώματος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO Κυριάκο Ποζρικίδη και ο Βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Θεολόγης Τσακίρης, απένειμε αναμνηστικό στον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, Αλέξανδρο Τσαχτσιρλή.

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *