Το καλύτερο in δώρο για την κολλητή θα το βρεις μόνο εσύ!

Με πόση χαρά μπορεί να μας γεμίσει ένα δώρο είτε όταν το προσφέρουμε εμείς είτε όταν μας το προσφέρουν; Απερίγραπτα μεγάλη! Γι αυτό και στην περίπτωση που είμαστε εμείς αυτοί που δωρίζουμε είναι απαραίτητο να επιμελούμαστε με κάθε μας δυνατότητα αυτό που πρόκειται να χαρίσουμε στον αγαπημένο μας άνθρωπο. Πιο συγκεκριμένα και μιας που απευθυνόμαστε σε κοριτσάκια ας δώσουμε κάποιες πρωτότυπες προτάσεις σε δώρα που θα μπορούσαμε να κάνουμε στην αγαπημένη μας κολλητή, ιδανικά για γενέθλια και γιορτές αλλά και γιατί όχι απλά για να της φτιάξουμε τη διάθεση!

  1. Στην υπερκαταναλωτική φίλη χάρισε, μια δωροκάρτα

Δεν ξέρω για εσάς πάντως στη δική μου περίπτωση δεν έχει υπάρξει ούτε μια φίλη μου που να μην έχει εκτιμήσει αυτό το δώρο κορίτσια! Συνήθως περιορίζομαι σε κάποια δωροκάρτα από κάποιο κατάστημα τύπου ZARA,H&M κλπ, ή ακόμα για όσες είναι λάτρεις των καλλυντικών από τα καταστήματα της MAC. Μια καλή ιδέα θα ήταν και η δωροκάρτα από το αγαπημένο κατάστημα της φίλης σας για να πέσετε μέσα 100% ότι θα πάρει από εκεί κάτι που θα της αρέσει!

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82

 

  1. Στην φίλη για την οποία μετράει η στιγμή χάρισε, μια φωτογραφία

Δεν αναφερόμαστε φυσικά σε κάποια οποιαδήποτε φωτογραφία έτσι απλά. Μια πρωτότυπη ιδέα είναι η αποτύπωση μιας φωτογραφίας σας με τη φίλη σας πάνω σε ένα μαξιλάρι ή μια κούπα ή ακόμα πιο διασκεδαστικό θα ήταν να το αποτυπώσετε σε ένα συναρμολογούμενο  παζλ! Θα χρειαστεί βέβαια να το παραγγείλετε από κάποιο φωτογραφείο άλλα το σίγουρο είναι πως θα της μείνει σαν ένα ενθύμιο για πάντα!

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82-jpg%ce%b4%cf%83%cf%88

Ή ΜΙΑ

  1. Φωτογραφική μηχανή

Σαφώς και δεν αναφερόμαστε σε μια φωτογραφική μηχανή απεριόριστων λήψεων αλλά σε μία από αυτές  που κυκλοφορούν στα διάφορα φωτογραφεία που έχουν περιορισμένο αριθμό. Μπορείτε να το συνοδέψετε από ένα κενό άλμπουμ και να δώσετε ένα θέμα πχ. ΕΚΔΡΟΜΗ…, ΓΕΝΕΘΛΙΑ…, ΤΑΞΙΔΙ…Η φίλη σας θα εξαντλήσει τις λήψεις στο συγκεκριμένο θέμα (και γιατί όχι να μην είστε κι εσείς μέσα σε αυτό) και θα γεμίσει το θεματικό της άλμπουμ!

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82-jpg%ce%b5%ce%b4%cf%86%ce%b4%cf%83

 

  1. Στην φρεσκοδεσμευμένη φίλη χάρισε, εσώρουχα

Τι πιο ωραίο δώρο για την κολλητή; Από τη στιγμή κιόλας που γνωρίζεις το γούστο της  μπορεί αυτό το δώρο να φανεί από ιδιαίτερα χρήσιμο έως και απλά ένας τρόπος να της τονώσεις διάθεση και αυτοπεποίθηση!

 

  1. Στην εργαζόμενη φίλη χάρισε, περιποίηση και Spa

Ποιος λέει όχι σε μασαζ; Κανείς και ποτέ! Γι αυτό κανόνισε την επόμενη φορά που θα σκεφτείς κάποιο δώρο για τη φίλη σου να συμπεριλάβεις μέσα στη λίστα των προτεινόμενων κι αυτό και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα δυσαρεστηθεί. Το καλύτερο θα ήταν να το κανόνιζες έτσι ώστε να κλείστε μαζί ένα ραντεβού έτσι ώστε να έχει more fun!

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82-jpgferfd

 

P.S. ”Ο,τι κι αν της χαρίσεις do it with your heart! ”