Το κρασί έγινε παγωτό και τρώγεται!

Σας αρέσει το κρασί; Και το παγωτό; Αν ναι, τότε τι θα λέγατε για παγωτό με κρασί; Τρεις νέοι με βάση τη Θεσσαλονίκη, η Ευγενία Κουτούβελα, ο Αντώνης Μωϋσιάδης και ο Λευτέρης Ελευθεριάδης πάντρεψαν την αγάπη τους για το κρασί και για το παγωτό και έφτιαξαν ένα καινοτόμο προϊόν: παγωτό με κρασί. Και μάλιστα όχι σε μια, αλλά σε έξι γεύσεις με την επωνυμία Ice Cream Darling.

Ποιες είναι; Μαλαγουζιά με ροδάκινο, ασύρτικο με λεμόνι, ξινόμαυρο με προσθήκη σοκολάτας και αμυγδάλου, ροζέ ξινόμαυρο με κρέμα βανίλιας, μοσχοφίλερο με σύκο και σαββατιανό με φράουλα.

96780D643525796734E6C97E24CD6E2E.jpg

Τέσσερις από αυτές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στο business bar και στο pop up restaurant των εκθέσεων Oenos Detrop εντός ΔΕΘ-HELEXPO το μεσημέρι της Κυριακής οι επισκέπτες των δύο κλαδικών εκθέσεων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο typosthes.gr