Το μήνυμα Χαβίτο ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ένα από τους παίκτες που ξέρουν καλά τι εστί ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Χαβιέ Χαβίτο, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και έστειλε μήνυμα νίκης στους παίκτες του Πάκο Ερέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς περίμενε αυτός με τους συμπαίκτες του τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Περιμέναμε τα παιχνίδια με πάθος και όρεξη να παίξουμε. Μου άρεσαν πολύ αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε ηρεμία αλλά και αγωνία περιμένοντας την ώρα για να παίξουμε».

Για το ντέρμπι που θυμάται περισσότερο: «Το προτελευταίο που έπαιξα στην Τούμπα που έβαλα και το γκολ. Βεβαίως το θυμάμαι εκείνο το γκολ, το βλέπω συνέχεια στο ίντερνετ».

Για τον φετινό Άρη: «Παρακολουθώ και μιλάω με φίλους. Πηγαίνει πολύ καλά. Πρέπει να κάνει βήματα σιγά σιγά και σίγουρα. Πρέπει να δημιουργήσει μια καλή ομάδα, που την έχει και σιγά σιγά θα ανέβει ψηλά».

Για τους ανθρώπους στον Άρη με τους οποίους μιλάει: «Μιλώ με τον Ντιγκινί, με τον οποίο ήμασταν μαζί συμπαίκτες, είναι και κάποιοι άλλοι φίλοι».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Άρης στο ντέρμπι της Κυριακής (21/10):«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να παίξει με πάθος, δύναμη και μυαλό. Από όσα είδα, είναι ομάδα που παίζει με ηρεμία και πρέπει να το έχει αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου».

Για το μήνυμα που στέλνει στους παίκτες του Άρη: «Να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, και με δεδομένη την ποιότητα που έχουν, να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ».

Για την πρόβλεψή του για το σκορ του ματς: «Θα κερδίσει ο Άρης με 2-0».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *