Το πρώτο κατάστημα της “Φυσικό Αέριο” εγκαινιάζεται στην Καλαμαριά

To Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην πόλη, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Το Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας μια ολιστική ενεργειακή εμπειρία, μέσα από συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες για φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα.

Στο νέο, καινοτόμο κατάστημα του Φυσικού Αερίου – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στην Καλαμαριά (Εθνικής Αντιστάσεως 38Α) οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικά συνδυαστικά πακέτα ενέργειας που παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες, αξιόπιστες λύσεις και μοναδικά προνόμια τόσο για νοικοκυριά, όσο και για επιχειρήσεις.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επέκταση της δραστηριότητάς μας ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι για εμάς ένα πραγματικό ορόσημο, καθώς η Θεσσαλονίκη αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και μια αγορά στρατηγικής σημασίας. Η λειτουργία του καταστήματός μας στην πόλη είναι το πρώτο βήμα και ταυτόχρονα η αφετηρία για την επέκταση μας σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μητρόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. «Έχοντας διαγράψει μια μακρά και συνεπή πορεία 160 και πλέον ετών και με βασικό όχημα την καινοτομία, την εξασφάλιση σημαντικών συνεργασιών και την εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε την επόμενη ημέρα στον χώρο της ενέργειας».

Tο Φυσικό Αέριο συμμετέχει, μάλιστα, για πρώτη φορά και στην έκθεση-θεσμό για τον εγχώριο και διεθνή επιχειρηματικό κόσμο, την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο περίπτερο (Θέση Ιδιαίτερης Προβολής 13α) οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, να ενημερωθούν για τα συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου και να διασκεδάσουν λαμβάνοντας μέρος σε ένα πρωτότυπο escape room με έπαθλο εντυπωσιακά δώρα και προσφορές μόνο για τους επισκέπτες του περιπτέρου.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 (Εθνικής Αντιστάσεως 38Α, Καλαμαριά), όπου πολλοί τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ως έπαθλο το ρεύμα της χρονιάς. Το περίπτερο του Φυσικού Αερίου στη ΔΕΘ θα λειτουργεί 16:00-22:00 τις καθημερινές και 10:00-22:00 τα Σαββατοκύριακα.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *