«Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ, ιδανικός για την Εθνική ο Άγγελος»

Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, αλλά και για το ενδεχόμενο ανάληψης της Εθνικής μας ομάδας από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Είναι παραδοσιακά ένα ντέρμπι. Ο Άρης επέστρεψε και ξέχωρα τη δυναμική του έχει και ένα ποιοτικό ρόστερ. Θα είναι δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ. Παρ’ όλα αυτά, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει, και ειδικά σε δύσκολα παιχνίδια, πως αν έχει συγκέντρωση και αγωνιστικό πλάνο έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι που όλοι το περιμένουν με αγωνία. Ο Άρης έχει ιδιαίτερη δυναμική στην έδρα του, η παρουσία του κόσμου δίνει το έξτρα κίνητρο στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι αγωνιστικά σε καλή κατάσταση, αν και δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά τη διακοπή. Επειδή, όμως, έχει και έναν κορμό από πέρσι, θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο».

Για την απώλεια του Μαουρίσιο: «Είναι ο παίκτης που δίνει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Αμυντικά έχει τρεξίματα, καλύπτει χώρους μαζί με τον Κάνιας. Στο επιθετικό κομμάτι βάζει γκολ, παίζει κάθετα. Είναι ένα σύγχρονο οκτάρι. Είναι απώλεια για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως, έχει τις λύσεις. Όποιος και να τον αντικαταστήσει θα είναι εξίσου δυνατός».

Για το αν θεωρεί καλή επιλογή τον Άγγελο Αναστασιάδη για τον πάγκο της Εθνικής: «Συνεργαστήκαμε σε δύο ομάδες και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Εγώ γενικά αναρωτιέμαι γιατί να μην έχει Έλληνα προπονητή η Εθνική; Σίγουρα Σάντος και Ρεχάγκελ βοήθησαν ώστε η Εθνική να αναπτυχθεί, όμως, υπήρξε παράλληλα και μια καλή φουρνιά παικτών αλλά και καλά αποδυτήρια, που είναι πολύ σημαντικός παράγων σε μια ομάδα. Την ώρα που μιλάμε, ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο πιο ικανός. Εμπνέει τον σεβασμό, μπορεί από κάθε παίκτη να πάρει το 100% στο κομμάτι της ψυχολογίας. Σε ό,τι αφορά το κοουτσάρισμα την ώρα που αγώνα είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα».

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *