Ξεκινούν οι εγγραφές μαθητών του Δ. Θεσσαλονίκης για ενισχυτική διδασκαλία – Πρόσκληση εθελοντών για παροχή ενισχυτικής διδασκαλίας

Πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης υλοποιεί για 11η χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» παρέχεται ενισχυτική διδασκαλία στα μαθήματα όλων των βαθμίδων και κοινωνικής ευρύτερα υποστήριξη σε παιδιά, τα οποία ανήκουν σε μειονεκτούσες ομάδες πληθυσμού.

Πρόσκληση σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες της πόλης και από εκπαιδευτικούς εν ενεργεία ή σε συνταξιοδότηση, για την παροχή εθελοντικής εργασίας, απευθύνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Μέσα από τη δράση προάγονται οι αρχές του εθελοντισμού και προτρέπονται οι νέοι άνθρωποι στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, μέσω της κοινωνικής εργασίας. .

Αιτήσεις συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους μαθητές αλλά και τους εθελοντές εκπαιδευτικούς μπορούν να κατατίθενται από την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, τις εργάσιμες ημέρες από τις 14.00 έως τις 21.00 στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» στην οδό Σπάρτης 6Α.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *