Με δύο εύστοχα πέναλτι (Γκάμα, Ιντέγε) σε διάστημα 5 λεπτών, ο Άρης «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο, καθώς επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού (με 10 από το 60′ λόγω αποβολής του Μοράρ), που είχε δοκάρι με τον Μαρσιάλ.
Ο Άρης κερδίζει και στην… κακή του μέρα καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χάρη στις δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Μπρούνο Γκάμα, Ιντέγε. Οι «κίτρινοι» σημείωσαν τη δεύτερη διαδοχική νίκης τους, ενώ οι Αγρινιώτες παραμένουν στον… βυθό της βαθμολογίας.
Το θετικό στοιχείο για την ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ είναι ότι (ίσως) στο χειρότερο παιχνίδι της, δημιουργικά, στο φετινό Πρωτάθλημα δεν είχε απώλεια. Ο δε Παναιτωλικός απέδειξε για ποιον λόγο παραμένει μια ομάδα δίχως νίκη.
ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Λούκας Σάσα (66’ Μπα), Ματίγια, Ντιγκινί (66’ Ντουάρτε), Γκάμα (77’ Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ (73’ Αριγίμπι), Μοράρ, Ντάλτσιο, Ντίαζ (80’ Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Σανιά, Τσιγγάρας (46’ Μιμίτο), Μαρτιάλ, Σίεστεντ