4 νέοι προορισμοί από Θεσσαλονίκη με Ryanair το καλοκαίρι

Με τέσσερις νέους προορισμούς συνδέει η Ryanair τη Θεσσαλονίκη, καθώς ανακοίνωσε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019, το οποίο περιλαμβάνει  συνολικά 21 νέα δρομολόγια από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία συνδέει τη Θεσσαλονίκη με Δουβλίνο (2 πτήσεις/εβδομάδα), Μάντσεστερ (2 πτήσεις/εβδομάδα), Μάλτα (2 πτήσεις/εβδομάδα) και Λααπενράντα (1 πτήση/εβδομάδα). Έτσι, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair περιλαμβάνει συνολικά 30 δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη, ενώ θα μεταφέρει συνολικά 1.55 εκ. επιβάτες κατ’ έτος.

Η Ryanair ανακοίνωσε 120 δρομολόγια για το καλοκαιρινό της πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία θα μεταφέρουν 6.1 εκ. επιβάτες κατ’ έτος από τα 9 αεροδρόμια που δραστηριοποιείται στη χώρα, ενώ θα αναπτύξει τη διεθνή της επιβατική κίνηση το καλοκαίρι, κατά 6%.

Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους από 124 δρομολόγια, για ταξίδι έως και τον Οκτώβριο 2019 στις χαμηλότερες τιμές. Για να το γιορτάσει, η Ryanair προσφέρει θέσεις από την Ελλάδα από μόνο 14,99€, για ταξίδι από τώρα μέχρι τον Δεκέμβρη και κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12 Οκτ), μόνο στην ιστοσελίδα της Ryanair.com,

Ο David O’Brien της Ryanair δήλωσε στην Αθήνα:

“Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του καλοκαιρινού μας προγράμματος στην Ελλάδα για το 2019, με  124 δρομολόγια, τα οποία συμπεριλαμβάνουν 21 νέους και συναρπαστικούς προορισμούς όπως το Μπορντό, η Μάλτα και το Μαρακές., τα οποία θα μεταφέρουν 6.1εκ. επιβάτες από τα 9 αεροδρόμια που δραστηριοποιόμαστε στην Ελλάδα, τα οποία θα υποστηρίξουν και θα διατηρήσουν πάνω 4,500 παράπλευρες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Η Ryanair έχει μεταφέρει πάνω από 27 εκατομμύρια επιβάτες από/προς την Ελλάδα από την πρώτη μας πτήση το 2010,  και συνεχίζει να αναπτύσσει την καλοκαιρινή της επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια και τον τουρισμό. Για να γιορτάσουμε  την έναρξη του καλοκαιρινού μας προγράμματος, προσφέρουμε θέσεις από την Ελλάδα από μόνο 14.99€ για ταξίδι από τώρα έως και τον Δεκέμβριο και η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12 Οκτ). Καθώς η εκπληκτική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί γρήγορα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν γρήγορα στην ryanair.com και να επωφεληθούν από την προσφορά”.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *