Άμεσα μπαίνει ο επενδυτής της Αγοράς Μοδιάνο

Mέσα στο επόμενο διάστημα, το πιθανότερο εντός Ιουλίου, αναμένεται να γίνει η μεταβίβαση του ποσοστού του Δημοσίου (43,64%)  στην Αγορά Μοδιάνο, στον προτιμώμενο επενδυτή, την One Outlet A.E. συμφερόντων του επιχειρηματία Σάμι Φάις.

Με την μεταβίβαση θα ανοίξει πλέον ο δρόμος για την αποκατάσταση του κτιριακού συγκροτήματος και την αξιοποίηση της ιστορικής αυτής αγοράς τροφίμων, που είναι διατηρητέα ως προς το κτίσμα αλλά και ως προς τις χρήσεις που μπορεί να φιλοξενεί, επαναφέροντας στη ζωή την Αγορά Μοδιάνο αλλά και τονώνοντας όλη την γύρω περιοχή.

Το θέμα της «Μοδιάνο» γράφει καθυστερήσεις καθώς από την ολοκλήρωση του διαγωνισμού από το ΤΑΙΠΕΔ, τον Οκτώβριο του 2016, μέχρι σήμερα, έχουν περάσει οκτώ μήνες χωρίς να έχει συντελεστεί η μεταβίβαση του ποσοστού του Δημοσίου, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστή και η έκθεση της Πολεοδομίας σύμφωνα με την οποία «οι κτιριακές εγκαταστάσεις της Στοάς παρουσιάζουν επικινδυνότητα δομική» και θα πρέπει εντός ορισμένων χρόνων να γίνουν παρεμβάσεις αποκατάστασης από τους ιδιοκτήτ

Διαβάστε τη συνέχεια στη voria.gr