Διεθνή διάκριση έλαβε ο όμιλος Today Group

Μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο έλαβαν για πρώτη φορά φέτος οι αλυσίδες του Ομίλου Today Group στα European Business Awards 2016 – 2017 sponsored by RSM, τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη που έχουν ως βασικό στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Η υψηλή επιχειρηματική ποιότητα, η καινοτομία καθώς και τα ποιοτικά αλλά και ποσοτικά επιτεύγματα του Ομίλου κατόρθωσαν να του εξασφαλίσουν μία θέση μεταξύ των 636 “National Champions” ανάμεσα σε 33.000 αξιόλογες εταιρίες από 34 χώρες του κόσμου, ανακηρύσσοντάς τον “Εθνικό Πρωταθλητή” για την Ελλάδα!

Τα brands τα οποία καθιέρωσαν νέες τάσεις στην εγχώρια αγορά και συνεχίζουν καθημερινά να εξελίσσουν τον χώρο της εστίασης, του καφέ και της μικρής λιανικής εκπροσωπούν τώρα τη χώρα μας στην κατηγορία “The Business of the Year Award with Turnover of 0-25m” (Βραβείο για την Επιχείρηση της Χρονιάς με κύκλο εργασιών €0-25εκ.) σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό 2ο κύκλο αξιολόγησης, με μία συμμετοχή που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Το video για την εταιρική παρουσίαση ετοιμάζεται πυρετωδώς και διακεκριμένοι κριτές το αναμένουν εναγωνίως, προκειμένου να αποφασίσουν για τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης στις οποίες θα απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος “Ruban d’Honneur” με βάση τις 10 κατηγορίες των βραβείων. Παράλληλα, σε μια ξεχωριστή ψηφοφορία, ο Όμιλος διεκδικεί την ψήφο του κόσμου που τον εμπιστεύεται καθημερινά, με στόχο να αναδειχθεί “National Public Champion” (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) μεταξύ των 38 συνυποψηφίων του ελληνικών επιχειρήσεων.

Τα αποτελέσματα πρόκειται να ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2017 και μετέπειτα θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο των συνεντεύξεων ενώπιον του πάνελ των κριτών, ενώ ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του έτους για την απονομή και τον εορτασμό της επιτυχίας των “Εθνικών Πρωταθλητών” της χώρας μας!

Πηγή: thestival.gr