Έφοδος της Αστυνομίας σε κατάστημα με παράνομα τυχερά παιχνίδια

Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια εντοπίστηκε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν δύο 44χρονες, ως προσωρινά υπεύθυνες του καταστήματος, καθώς και τρία άτομα, ηλικίας 53, 61 και 79 ετών, ως θαμώνες – παίκτες, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ συγκατηγορούμενη τους είναι η 52χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Πιο αναλυτικά, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί 17 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε 3 εκ των οποίων απεικονιζόταν παράνομο τυχερό παίγνιο, ενώ παράλληλα ο έλεγχος τους γινόταν από κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(17) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, (4) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή, κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server) και (100) ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι με την δικογραφία  που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. (Πηγή)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *