Η Absolut αναζητά δοκιμαστή κοκτέιλ!

Μια δουλειά που θα ήθελε να κάνει ο καθένας, προσφέρει η Absolut, αφού χρειάζεται κάποιον που θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και θα δοκιμάζεις κοκτέιλς, με τον απαραίτητο μισθό.

 

Ο διάσημος «Sensory Expert» της Absolut συνταξιοδοτείται, μετά από τέσσερις δεκαετίες γεμάτες δοκιμές και εμπειρίες. Ο Περ Χέρμανσον, που έχει το παρατσούκλι «Billion Dollar Nose», λόγω της έντονης όσφρησης του, που απαιτείται γι’ αυτή τη θέση, θέλει να παραδώσει τη σκυτάλη σε κάποιον αντάξιό του.

Ο διάδοχός του θα πρέπει να χρησιμοποιεί τις ικανότητες γευσιγνωσίας του για τη δημιουργία νέων ποτών, να τρέχει σε masterclasses για οινοπνευματώδη ποτά και να διακρίνει γεύσεις και μυρωδιές, ενώ θα πρέπει να είναι με μία βαλίτσα στο χέρι ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για να μάθει τις νέες τάσεις σε φαγητό και ποτό. Μία πόλη που θα επισκεφτεί σίγουρα είναι η Ahus της Σουηδίας, από όπου προέρχεται η Absolut.

«Αυτή είναι μία από τις περίπλοκες εργασίες στην επιχείρηση. Θα πρέπει να είσαι καινοτόμος, χημικός, καθηγητής, δημιουργός και πρεσβευτής», λέει ο Χέρμανσον, περιγράφοντας τη δουλειά.

«Το πρόσωπο θα πρέπει να έχει όχι μόνο τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται, αλλά πάθος για τη δημιουργικότητα, ώστε να κρατήσει την Absolut στο προσκήνιο της καινοτομίας».

Όσον αφορά στο τι χρειάζεται ο υποψήφιος είναι απλό: «Μια δημιουργική μύτη, ευαίσθητη γλώσσα και αγάπη για τη βότκα».