Η “Λίμνη των Κύκνων” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης

Στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού, όπου το καλό αντιμάχεται το κακό, η αγάπη αντιστρατεύεται την προδοσία και ο έρωτας εναντιώνεται στην απόγνωση, θα μεταφέρει το κοινό της Βόρειας Ελλάδας το Μπαλέτο Γκουανγκζού (Guangzhou Ballet) από την Κίνα.

Ο φημισμένος θίασος, ο οποίος περιοδεύει σ΄ όλον τον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και θα παρουσιάσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, τη συγκλονιστική «Λίμνη των Κύκνων».

Πενήντα δύο χορευτές ‒ 22 άντρες και 33 γυναίκες ‒ θα αποδώσουν το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφκσι σε πέντε μοναδικές παραστάσεις από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 28 Νοεμβρίου (9 μ.μ., κτήριο Μ1, Αίθουσα Φίλων Μουσικής). Η νέα παραγωγή ακολουθεί τις καθοδηγητικές γραμμές της νεότερης χορογραφίας των Μαριούς Πετιπά και Λεφ Ιβάνοφ (1895) σε προσαρμογή των Μαγκνταλένα Πόπα και Ρετζινάλτ Αμάτο.

Oι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 € έως 30 €, ενώ η διάρκεια της παράστασης είναι 2 ώρες και 33 λεπτά (συμπεριλαμβανομένων δύο διαλλειμάτων, διάρκειας 15 λεπτών το καθένα).

Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=3&tcheid=1756

Δείτε εδώ το βίντεο προβολής της παράστασης: https://youtu.be/IxlkQmFEJ2E