Η θεωρία του 69: You get, what you give

Απόψε η διάθεση είναι άκρως ερωτική και η νύχτα προβλέπεται μεγάλη. Aυτές είναι οι σκέψεις μου για σένα, γι’ αυτό αν αυτά που γράφω σε αφορούν και σένα, παράτα όλα και ψάξε να με βρεις.

Η γνωριμία μας δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ήταν καρμική. Λες και η μοίρα μάς έπαιζε κάποιο παιχνίδι και μάς τοποθετούσε σαν πιόνια στη σκακιέρα του χρόνου τόσο καιρό που αναλωνόμασταν και προσπαθούσαμε να δώσουμε πράγματα της καρδιάς, της ψυχής και του μυαλού σε λάθος ανθρώπους που δεν μπορούσαν να ανταποδώσουν. Την πρώτη φορά ήταν μια τυχαία γνωριμία και ένας χορός που απλά χάθηκε και άρχισε να σβήνει απ’ τη μνήμη μου και που τώρα θυμάμαι αμυδρά. Κοιταχτήκαμε αλλά δεν είδαμε ο ένας τον άλλον. Η μοίρα όμως θέλησε να ξανασυναντηθούμε, κι αυτή τη φορά με πιο σωστές συνθήκες. Σε συναντώ και πάλι σαν για πρώτη φορά και είναι και για τους δυο μας μια καινούρια γνωριμία, καθώς τα πρόσωπα έχουν ξεχαστεί, έχουν σβηστεί. Τώρα όμως επικοινωνούμε και μαθαίνουμε σταδιακά ο ένας τον άλλον. Ποιος να το φανταζόταν ότι θα ανακαλύπταμε με τρόπο τυχαίο πάλι ότι ουσιαστικά η πρώτη μας συνάντηση ήταν εκείνος ο χορός. Μάλλον ισχύει ο κανόνας ότι οι άνθρωποι που θα παίξουν κάποιο ρόλο στη ζωή σου έρχονται ξανά ή πηγαίνεις εσύ να τους βρεις γιατί μια άγνωστη αδιόρατη δύναμη σε ωθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

fire

Μαζί σου νιώθω ότι αξίζει να δώσω πράγματα γιατί αισθάνομαι ότι θα μου δώσεις κι εσύ. Αισθάνομαι πως ό,τι δίνω, παίρνω. Τα πάντα είναι αμοιβαία. Μαζί σου αισθάνομαι πως είμαι πλήρως ο εαυτός μου και δεν σκέφτομαι το τί θα σου πω και πώς θα το πάρεις. Με κάνεις να αισθάνομαι χαλαρή και αυθόρμητη και το ίδιο πιστεύω κι εγώ πως ισχύει για σένα. Αυτό που λατρεύω σε σένα και που πάντα έψαχνα να βρω είναι ένα χαμόγελο σαν το δικό σου, η αστείρευτη θετική ενέργεια που εκπέμπεις πρώτα στη δικιά μου τη ψυχή και η σταθερότητα και αφοσίωση σου. Είναι κάτι που μου ταιριάζει απόλυτα γιατί, μωρό μου, γίνεσαι ο καθρέφτης μου.

Δεν ηδονίζομαι από καυγάδες, παρεξηγήσεις, προσβολές, μούτρα, άστοχες κόντρες και δυσανασχετήσεις. Μπλοκάρουν ό,τι όμορφο έχω μέσα μου. Αντίθετα με απογειώνουν η θετική ενέργεια, οι ιδέες και οι τρέλες μας, το χιούμορ σε αντιξοότητες, να ζούμε μαζί και να οργανώνουμε σχέδια και ταξίδια μαζί. Και θέλω τα πιο απλά πράγματα. Να με σκέφτεσαι, να με προσέχεις, να με νοιάζεσαι, μεταξύ μας να υπάρχει πάντα ειλικρίνεια και σεβασμός και κάθε παρεξήγηση να τη λύνουμε άμεσα χωρίς να περιμένουμε να περάσουν οι ώρες και οι μέρες από εγωισμό.

Δώσε μου όσα μπορείς κι εγώ σου υπόσχομαι ότι θα σου δώσω ακόμα περισσότερα…

couple.gif

Babe, together we can do anything cause we ‘ve got that fire in our souls!

Διαβάστε προηγούμενα άρθρα:

Κανείς Δε λέει Σ’ αγαπώ

Πώς σου δείχνει ένας άντρας ότι σε θέλει;

Τα 10 θανάσιμα αμαρτήματα των ανδρών που ξενερώνουν τις γυναίκες

Υπάρχει ο «τέλειος» άνδρας;

«Φοβάμαι να μείνω μόνος…»

Κάποιος σου μιλάει, ΑΚΟΥΣ;

Δίλημμα: Επανασύνδεση μετά τον χωρισμό;

Από φίλοι εραστές: Αξίζει να ρισκάρετε τη φιλία σας για τον έρωτα;