Μαθητές κατέθεσαν στεφάνια στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού

Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού πραγματοποίησαν πριν από λίγο μαθητές από το 13ο Δημοτικό Σχολείο και το 10ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Στεφάνια, επίσης, κατέθεσαν και η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, καθώς και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υποθέσεων Δήμου Θεσσαλονίκης, Άννα Αγγελίδου.

”Όλα αυτά σηματοδοτούν ένα ιστορικό παρελθόν τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν σε δύσκολες στιγμές, τον τρόπο με τον οποιο εξακολουθούν, παρότι γονατίζουν, να αντιστέκονται διεκδικώντας την ελευθερία τους. Αν δεν μπορούμε να μάθουμε μέσα από τα σχολικά βιβλία, τότε είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να μάθεις ποιος είσαι, τι είσαι, γιατί η γνώση είναι το καλύτερο επιχείρημα αντίστασης”, ανέφερε η κ. Πατουλίδου. ”Η νεολαία είναι οι άνθρωποι που θα τραβήξουν την χώρα μπροστά. Οι γιορτές αυτές, είναι μέρες μνήμης και όχι διασκέδασης, και η νεολαία πρέπει να είναι ενεργή πάντοτε”, ήταν το μήνυμα της κ. Αγγελίδου για την εθνική επέτειο.

Πηγή:thestival.gr