Πέφτουν υπογραφές σε νέα συμβόλαια

Το διάστημα των non stop αγώνων ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ και πλέον έρχονται στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των συμβολαίων των έξι παικτών με τους οποίους έχουν ήδη γίνει οι προκαταρκτικές επαφές.

Ο Λούμπος Μίχελ φρόντισε να κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους εκπροσώπους των Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Κάνιας και Σάκχοφ που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, αλλά και τον Πασχαλάκη (χθες άρχισε προπονήσεις με την Εθνική όπως και οι Καρέλης, Πέλκας), με τον οποίο η συνεργασία του φτάνει μέχρι τα τέλη του 2019 και από σήμερα «ανοίγει» τον φάκελο των τελικών διαπραγματεύσεων με έναν συγκεκριμένο στόχο. Ποιος είναι αυτός; Να αρχίσουν από την επόμενη εβδομάδα να πέφτουν οι υπογραφές σε νέα συμβόλαια.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ορίσει ραντεβού σήμερα, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το σίγουρο είναι ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική (απολαβές, ύψος ρήτρας αποδέσμευσης) και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι τελική συμφωνία με τον καθένα.

Metrosport

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *