Πόσο πιθανό είναι το χειρόφρενο εν μέσω εορτών;

Νέα τροπή παίρνει το ζήτημα του ΟΑΣΘ καθώς οι εργαζόμενοι μη έχοντας λάβει ακόμα τα δεδουλευμένα, απειλούν να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις εν μέσω εορτών.

«Έχουμε ενημερώσει, ότι εάν η Θεσσαλονίκη μείνει χωρίς συγκοινωνία καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών, οι μόνοι που δεν θα ευθύνονται είναι οι εργαζόμενοι» δηλώνουν στην ανακοίνωση τους.

Από την πλευρά της η διοίκηση του οργανισμού απαντά ότι τα λεφτά θα μπουν στους λογαριασμούς των εργαζομένων την Τρίτη και πως η καθυστέρηση που προέκυψε την έπιασε εξ’ απίνης εξίσου.

«Το γεγονός ότι την ίδια μέρα δημιουργήθηκε πρόβλημα στο σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών και δεν κατέστη δυνατή η εκταμίευση των χρημάτων  στο  λογαριασμό  του  Οργανισμού  ήταν απρόβλεπτο και πέρα των δυνατοτήτων της Διοίκησης του Ο.Α.Σ.Θ.. Όπως δε πληροφορηθήκαμε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου αναμένεται να ξεπεραστεί το πρόβλημα και το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 20.12.2016, θα καταβληθούν τα χρήματα, ώστε να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι του Ο.Α.Σ.Θ» επισημαίνει σε ανακοίνωση-απάντηση της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο voria.gr