Σε ποια γήπεδα πρότεινε ο Άρης να γίνει ο τελικός

Η πρόταση του Άρη κινείται γύρω από 2 βασικούς άξονες. Το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός να είναι εύκολα προσβάσιμο από τους φιλάθλους και επίσης να είναι ένα γήπεδο με τουλάχιστον 4.000-4.500 θέσεις. Έτσι στις προτάσεις που κατέθεσε η διοίκηση των “κιτρίνων” συμπεριλαμβάνονται όλα τα μεγάλα γήπεδα της Περιφέρειας, εκτός από το Ηράκλειο της Κρήτης λόγω του μεγάλου κόστους μετακίνησης των φιλάθλων.

«Της Λάρισας που θα πρότεινα εγώ είναι μικρό αλλά δεν υπάρχει κάποιο άλλο που να βρίσκεται στη μέση για να είμαστε δίκαιοι. Αυτό που προτείνουμε είναι της Κοζάνης που είναι ένα γήπεδο 5000 θέσεων καινούργιο και ασφαλές, της Ξάνθης στο οποίο πηγαίνει και η Εθνική και αγωνίζεται. Προτείνουμε γήπεδα στην Περιφέρεια για να επεκταθεί και εκεί το μπάσκετ, να προωθηθεί το άθλημα. Είναι ρεαλιστικά και τίμια αυτά που λέμε. Δεν θέλουμε κάτι παράλογο», δήλωσε στον Ρ/Σ Metropolis 95,5 (και διαβάσαμε στο gazzetta.gr) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης κι εκεί απέκλεισε κάθε περίπτωση συμβιβασμού με τη λύση του Ηρακλείου.

«Το έχουν πάρει το μήνυμα στην ΕΟΚ. Είμαστε σε καλό δρόμο για να βρούμε λύση και τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Αυτό που ζητάμε είναι ισονομία, καθαρή διαιτησία. Ένας τίτλος είναι. Ζητάμε το αυτονόητο, κάτι που τα χρόνια αυτά δεν συνέβαινε και ο Άρης την έχει πατήσει πολλές φορές . Δε θέλουμε να βρεθούμε στη θέση που βρεθήκαμε εκείνες τις χρονιές».