Σόου πυροτεχνημάτων στον ουρανό της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά

Με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων στον ουρανό της Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί η πόλη τη νέα χρονιά. Τον σχεδιασμό και τη ρίψη των πυροτεχνημάτων έχουν αναλάβει τα αδέρφια Νάνου, παγκόσμιοι πρωταθλητές στο είδος τους.
Το σόου πυροτεχνημάτων θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που έχει σχεδιάσει ο δήμος Θεσσαλονίκης για τη φετινή περίοδο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, το ΕΒΕΘ ανέλαβε να χρηματοδοτήσει το συγκεκριμένο event.

Τα αδέρφια Νάνου έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων 2014 και 2015 που διοργανώθηκε στη Τσεχία και στο Βέλγιο. Έχουν ήδη κατακτήσει πέντε πρώτα παγκόσμια βραβεία και έχουν λάβει μέρος σε διεθνείς εκδηλώσεις όπως τελετές έναρξης και λήξης Ολυμπιακών Αγώνων, Tomorrowland και Eurovision. Παράλληλα, έχουν επιμεληθεί ειδικά εφέ σε μεγάλες συναυλίες των Rihanna, Jlo, AC/DC κα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις 180 που θα λάβουν χώρα από 300 καλλιτέχνες για την εορταστική περίοδο από τις 10 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: voria.gr