Τα βράδια μαζί σου, τα περιμένω σαν τρελός.

Πόσες μέρες έφτασαν στο τέλος τους κι έπεφτε η νύχτα με τη μοναξιά να σε σκεπάζει και την διάθεση σου ερμητικά πεσμένη να σε κυριεύει; Πόσα πρωινά είδες τον ήλιο ν’ ανατέλλει μόνος σου με μια κούπα καφέ στο χέρι; Συνεχίζεις την καθημερινότητα σου γεμίζοντας την με το καθετί για να καταφέρεις να νιώσεις πλήρης και να παίρνεις δύναμη για την καινούρια μέρα που ξημερώνει.

Και κάπου εκεί στην ροή της ρουτίνας σου, υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποίο λιώνεις για να μοιραστείς τα βράδια σου. Καίγεσαι για τη στιγμή που θα έρθει και θα ξέρεις πως αυτό το βράδυ θα το μοιραστείς μαζί του. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν θ’ αρκεστείς μόνο σ’ ένα βράδυ και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που το ξημέρωμα θα σε βρει ξύπνιο και αγκαλιασμένο μ’ αυτόν τον άνθρωπο που κουμπώνεις τόσο απόλυτα.

15424555_10209408531104560_1328537853_n.jpg

 Είναι αυτά τα βράδια που είσαι με τον άνθρωπο σου, τον κρατάς σφιχτά, τον αγκαλιάζεις, τον προσέχεις σαν το πιο πολύτιμο πράγμα του κόσμου. Μοιράζεσαι μαζί του το ίδιο κρεβάτι κι αυτό σε γεμίζει κι ας θυμάσαι πως κάποτε δεν δεχόσουν να χαρίσεις ούτε την γωνία από το κρεβάτι σου. Κάθεσαι και τον παρατηρείς προσεκτικά, το σχήμα του προσώπου του, τα μαλλιά του, την στάση του, το πως μιλάει..το πως κινείται. Σκαλώνεις στο βλέμμα του, χάνεσαι στον βυθό των ματιών του και τότε όλα παίρνουν φωτιά, γεμίζουν συναίσθημα κι όλος ο κόσμος μοιάζει μ’ ένα παραμύθι.

 Σχεδόν ποτέ δεν θέλεις να ξημερώσει…γιατί πως να το κάνουμε, τα βράδια με τον άνθρωπο σου έχουν κάτι μαγικό, κάτι μοναδικό. Συζητήσεις ατέλειωτες, ανταλλαγές απόψεων, αγκαλιά χορταστική…τα κύρια χαρακτηριστικά των υπέροχων βραδιών σας. Κρατάς στο μυαλό σου κάθε του ατάκα ακόμη καθώς και τα λόγια του που ίσως να σε περιπαίζουν αλλά γνωρίζεις την απεριόριστη αγάπη που κρύβουν. Δεν σε νοιάζει το παραμικρό, η πόλη να καίγεται έξω, εσύ θα είσαι χαμένος στην αγκαλιά του και δεν θα θέλεις να χάσεις λεπτό από το βράδυ σας.

15355938_10207925416515664_1794776873_n.jpg

 Συγκεντρώνεις τη σκέψη σου, προσπαθώντας να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα σου κι όμως το μυαλό σου τριγυρνάει στο προηγούμενο βράδυ που έζησες την απόλυτη ευτυχία. Ψάχνεις διάφορες αφορμές για να υπάρξει σύντομα στο επόμενο βράδυ σας. Λίγες μέρες περνούν και σας φαίνεται αιώνας, όμως ο σκοπός σας είναι πλέον ξεκάθαρος, ζείτε για την ίδια στιγμή, τη στιγμή που θα μπείτε στον δικό σας μικρόκοσμο και θα χαθείτε από τα πάντα τριγύρω. Μια αγκαλιά κι ένα κρεβάτι το μυστικό της ευτυχίας στα βράδια σας!