Στην Τούμπα Καμμένος – Κόλλια για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Την  Τούμπα επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος και η υφυπουργός, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, με αφορμή την παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου του ΠΑΟΚ, στην ΠΑΕ για την κατασκευή νέου γηπέδου.

Τον κ. Καμμένο και την κα Τσαρουχά υποδέχτηκε σύμφωνα με το sdna.gr, ο αντιπρόεδρος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Υπενθυμίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του το περασμένο Σάββατο στα εγκαίνια της ΔΕΘ προανήγγειλε την άμεση παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατασκευή του γηπέδου.

“Παραχωρούμε άμεσα, με νομοθετική ρύθμιση, που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες μέρες, το χώρο του στρατοπέδου στην Άνω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών που αξίζει τόσο στην ιστορία του συλλόγου, όσο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας πρόκειται να κάνει μια πρώτη αυτοψία για τον χώρο που θα παραχωρήσει το υπουργείο στον ΠΑΟΚ, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου. (πηγή)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *