Στους πυρόπληκτους μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της ΔΕΘ

Η ΔΕΘ-Helexpo και το πρόγραμμα act4Greece, που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας, καλούν όλος τους επισκέπτες και τους εκθέτες της 83ης ΔΕΘ να στηρίξουν έργα ανοικοδόμησης στην περιοχή Μάτι.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας και το act4Greece (https://www.act4greece.gr/el/) ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ θα διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Η συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και της Εθνικής Τράπεζας στοχεύει στην αύξηση των σχετικών πόρων, που συγκεντρώνονται μέσα από την πλατφόρμα act4Greece και θα κατευθυνθούν στην υλοποίηση αναγκαίων υποδομών στις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές.

Εκτός από την διάθεση μέρους των εσόδων από τα εισιτήρια, η ΔΕΘ-Helexpo θα δημιουργήσει και ενημερωτικά σημεία στις πύλες της 83ης ΔΕΘ, προκειμένου να ενημερώνει διαδραστικά και να παρακινεί εκθέτες και επισκέπτες να συνδράμουν στο έργο συγκέντρωσης δωρεών μέσω του act4Greece.

Ας σημειωθεί ότι ήδη μέσω του act4Greece, σε λιγότερο από ένα μήνα, έχει συγκεντρωθεί ποσό 1,19 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων το ένα εκατ. ευρώ δώρισε η Εθνική Τράπεζα) για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *