«Θα πολεμήσουμε για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο επιθετικός του Άρη, Χαμζά Γιουνές.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Γιουνές στη LiveSport

Για το αν μπορεί ο Άρης να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Φυσικά και μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Χρειάζεται όμως πολλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο. Όλα είναι πιθανά. Έχουμε το μέταλλο, τη φανέλα, καλό ρόστερ, κόσμο να μας στηρίζει και μακάρι να τερματίσουμε σε μια θέση που θα μας δώσει εισιτήριο Ευρώπης. Τέτοιες διακρίσεις χτίζουν το μέλλον αυτής της ομάδας».

Για τον Λουτσέσκου: «Δεν θέλω να του στείλω κάποιο μήνυμα για μένα, είναι ακόμα ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα κι αυτό που θέλω είναι να κάνω ένα καλό παιχνίδι. Είμαι επαγγελματίας, θέλω να κερδίσω. Ήταν ο πρώτος προπονητής μου στην Ελλάδα, αυτός με έφερε εδώ και είμαι χαρούμενος που δούλεψα μαζί του. Μπορεί να έμεινα μία μόλις χρονιά στην Ξάνθη αλλά ήταν κάτι ιδιαίτερο για μένα. Είναι ένας ξεχωριστός τεχνικός για την καριέρα μου».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη: «Γνωρίζουμε τη δίψα του κόσμου. Ξέρουμε τι σημαίνει γι΄ αυτούς το παιχνίδι αυτό. Δεν θα σας κρύψω πως κι εμείς ακούμε, διαβάζουμε πως τα εισιτήρια σχεδόν έχουν εξαντληθεί. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολύ κόσμο και ανυπομονούμε να το ζήσουμε από μέσα…

Θέλω απλώς να τους πω πως όλοι μαζί θα φτάσουμε στον μεγάλο στόχο μας. Να ξέρουν πως εμείς θα “πολεμήσουμε” για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και κάθε αντίπαλο και η κάθε νίκη μας είναι αφιερωμένη σε αυτούς»

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *