Τα εισιτήρια με Βόννη

Τις τιμές των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βόννη (16/10, 19.30) για τη δεύτερη αγωνιστική του BasketBall Champions League ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο PAOK Sports Arena για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο Basketball Champions League και υποδέχεται την Τρίτη (16/10 στις 19:30) την Telekom Baskets Bonn. Τα εισιτήρια για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Τρίτης έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία από το OnLine δίκτυο της Ticketmaster και από το πρωί τις Δευτέρας (15/10) θα διατίθενται και από το PAOK Spοrts Arena, αλλά και το κατάστημα WATT+VOLT PAOK ENERGY, που βρίσκεται στον Εύοσμο (Αριστοτέλους 64), αλλά και τα καταστήματα Public.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10€. Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας…

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€ 108, 109, 110, 111

25€ VIP 1,2,5

50€ VIP GOLD

100€ VIP LOUNGE ΑΝΑΔΟΜΩ

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (15/10): 10:00-19:00

Τρίτη (16/10): 10:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα

Κατάστημα WΑΤΤ+VOLT PAOK ENERGY στον Εύοσμο (Αριστοτέλους 64)

Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω

Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *