Το Μακεδονία Παλλάς χαρίζει τον εξοπλισμό του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

To ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με το πρόγραμμα REUSE, προσφέρει σε 17 οργανισμούς, φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς της Θεσσαλονίκης καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, το σύνολο του εξοπλισμού των δωματίων καθώς και το μεγαλύτερο τμήμα των αντικειμένων των κοινόχρηστων χώρων. Ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου θα αξιοποιηθεί για την ενίσχυση των σημερινών υποδομών των ιδρυμάτων και την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών παραμονής των διαμενόντων σε αυτά.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, λοιπόν, στην προσπάθειά τους να ενημερώσουν για τη συγκεκριμένη δράση και ταυτόχρονα να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για την αξία της κοινωνικής προσφοράς, δημιούργησαν ένα ιδιαιτέρως πρωτότυπο concept, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, στην επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook, ένα φωτιστικό, που απαριθμεί αρκετά χρόνια ζωής στο δωμάτιο 508 του MAKEDONIA PALACE, φωτογραφίζεται σε χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Τα έπιπλα και ο εξοπλισμός του εμβληματικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, που παρέμειναν τόσα χρόνια «πιστά» στην εξυπηρέτηση και φροντίδα των πελατών του, βγαίνουν στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμα να γίνουν «ένα» με τους πολίτες της, συνεχίζοντας να κάνουν πιο όμορφη την καθημερινότητα των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Με το πρόγραμμα REUSE, το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης αποδεικνύει για άλλη μία φορά τον ισχυρό κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης όλο τα χρόνια της λειτουργίας του και, παράλληλα, δίνει ένα στίγμα για τον τρόπο που θα συνεχίσει να λειτουργεί, με την ολοκλήρωση της ανακαίνισής του την άνοιξη του 2017.

Πηγή:thessnews.gr