Νέα πισίνα και roof garden άνοιξε στη Θεσσαλονίκη

Το καλοκαίρι έφτασε και η ανάσες δροσιές φαίνεται πως είναι ήδη απαραίτητες. Όσοι δεν έχουν φύγει για τριήμερο μπορούν να εκμεταλλευτούν την καλοκαιρινή επιλογή του roof-garden με πισινά στο Porto Palace Hotel Thessaloniki.

Με τα πιο γευστικά signature cocktails, πλήθος επιλογώνσε οίνους και aperitifs, πολλά υποσχόμενες γαστρονομικέςεμπειρίες και τη χαρακτηριστική θέα στο λιμάνι της πόληςκαλωσορίζει τους επισκέπτες το Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant του Porto Palace Hotel Thessaloniki.

porto-palace-thessaloniki-1.png

Είτε κάποιος επιλέγει να ξεκινήσει τη μέρα του με μία βουτιά στη πισίνα, είτε να την ολοκληρώσει με ένα δείπνο δίπλα σε αυτήν, το roof-garden του Porto Palace αποτελεί ιδανική επιλογή προορισμού, καλύπτοντας κάθε ανάγκη δροσιάς κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών σε ένα ιδιαίτερης αισθητικής χαλαρό περιβάλλον.

porto-palace-thessaloniki-4.jpg

Το Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant λειτουργεί από τις 11.00 π.μ. έως τις 02:00 π.μ., ενώ η χρήση της πισίνας / refreshing area επιτρέπεται από τις 11.00 έως τις 20.30. Η χρήση της είναι άνευ χρέωσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου, ενώ η χρέωση για τους εξωτερικούς πελάτες είναι 10.00€ / άτομο (με παροχή πετσέτας και μικρής φιάλης εμφιαλωμένου νερού) ανεξαρτήτως ημέρας.

Πηγή:typosthes.gr