Οι συζητήσεις για τον αθλητικό διευθυντή στον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης τις προηγούμενες ημέρες είχε επαφές με ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν, για να διερευνήσει τις προθέσεις τους, αναφορικά με την προοπτική να αναλάβουν στην ομάδα, ένα πολύ σημαντικό ρόλο.

Ο μεγαλομέτοχος είχε επαφή τόσο με τον Ζήση Βρύζα όσο και με τον Λούμπος Μίχελ. Όμως δεν ανακοίνωσε την οριστική του απόφαση, καθώς πρώτα θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί η αποδοχή της παραίτησης του Μάριο Μπράνκο και στη συνέχεια να ανακοινώσει η ΠΑΕ (μετά από απόφαση του μεγαλομετόχου) τον αντικαταστάτη του.

Βεβαίως τις τελευταίες ώρες δεν είναι τα μοναδικά ονόματα που ακούστηκαν για την συγκεκριμένη θέση. Για παράδειγμα υπάρχουν ορισμένοι μέσα στην ΠΑΕ που τονίζουν πως δεν είναι άμεση προτεραιότητα η πρόσληψη νέου αθλητικού διευθυντή.

Μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο Γιώργος Γεωργιάδης που ούτως ή άλλως είναι ο δεύτερος τη τάξει, στην ιεραρχία αυτή τη στιγμή, πίσω από τον Μάριο Μπράνκο. Θυμίζουμε πως ο Γ.Χ. έχει και την αρμοδιότητα του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Το σκεπτικό είναι πως από την στιγμή που αποκλείστηκε η ομάδα και δεν έγιναν μεταγραφές, μπορεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα να παίξει αυτό τον ρόλο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Υπάρχει όμως και σκέψη για ένα διαφορετικό πρότζεκτ για το ποδοσφαιρικό τμήμα με την κατανομή αρμοδιοτήτων και την πιο αποτελεσματική λειτουργία. Ολα αυτά που αναφέρουμε είναι υπό συζήτηση.

Πηγή

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *